Hortensia

Vakantiehuisje Hortensia is ingericht voor zes personen. Er zijn drie aparte slaapkamers met een tweepersoonsbed, twee eenpersoonsbedden en een stapelbed. De badkamer heeft een ruime inloopdouche, toilet en wastafel. In de hal bevindt zich nog een extra apart toilet. De grote woonkamer heeft een ruime zithoek met een sfeervol haardje en een aparte eettafel. De compleet uitgeruste keuken is van alle gemakken voorzien, zodat je niks mee hoeft te nemen. Vanuit de woonkamer loop je zo je eigen terras met meubilair op en kijk je uit op Nationaal Park De Groote Peel in. Het huisje is gelijkvloers, drempelloos en hebben extra ruime deuren.

Annabelle

Vakantiehuisje Annabelle is ingericht voor zes personen. Er zijn drie aparte slaapkamers met een tweepersoonsbed, twee eenpersoonsbedden en een stapelbed. De badkamer heeft een ruime inloopdouche, toilet en wastafel. In de hal bevindt zich nog een extra apart toilet. De grote woonkamer heeft een ruime zithoek met sfeervol haardje en een aparte eettafel. De compleet uitgeruste keuken is van alle gemakken voorzien, zodat je niks mee hoeft te nemen. Vanuit de woonkamer loop je zo je eigen terras met meubilair op en kijk je uit op Nationaal Park De Groote Peel in. Het huisje is gelijkvloers, drempelloos en hebben extra ruimte deuren.

Sering

Het vakantiehuisje Sering is ingericht voor vijf personen. Het biedt twee aparte slaapkamers met een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden. Het vijfde bed bevindt zich in de woonkamer, in een opklapkast. De aparte badkamer heeft een ruime inloopdouche, toilet en wastafel. De woonkamer heeft een grote zithoek met een sfeervol haardje en een aparte eettafel. De keuken is compleet uitgerust, zodat je zelf niks mee hoeft nemen. De huisjes zijn gelijkvloers, drempelloos en hebben extra brede deuren. Het privéterras met tuinmeubels en parasol bereik je door een grote schuifdeur. Geniet van het uitzicht op de paardenweide of kijk elke avond naar de prachtige zonsondergang.

Eikenblad

Het huisje Eikenblad is ingericht voor vijf personen. Het biedt twee aparte slaapkamers met een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden. Het vijfde bed bevindt zich in de woonkamer, in een opklapkast. De aparte badkamer heeft een ruime inloopdouche, toilet en wastafel. De woonkamer heeft een grote zithoek met een sfeervol haardje en een aparte eettafel. De keuken is compleet uitgerust, zodat je zelf niks mee hoeft nemen. Het huisje is gelijkvloers, drempelloos en hebben extra brede deuren. Het privéterras met tuinmeubels en parasol bereik je door een grote schuifdeur. Geniet van het uitzicht op de paardenweide of kijk elke avond naar de prachtige zonsondergang.

Pluim

Het vakantiehuisje Pluim is ingericht voor vier personen. Het heeft twee aparte slaapkamers met een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden. In de aparte badkamer bevindt zich een ruime inloopdouche, toilet en wastafel. De woonkamer heeft een sfeervol haardje, grote zithoek en een aparte eettafel. De keuken is van alle gemakken voorzien zodat je nergens op mispakt. Het huisje is gelijkvloers, drempelloos en heeft extra ruime deuren. De ruime schuifdeuren bieden doorgang naar je eigen privé terras met tuinmeubels en een parasol. Je hebt uitzicht op de paardenweide of op de pergola binnenplaats.

Driekleur

Het vakantiehuisje Driekleur is ingericht voor vier personen. Het heeft twee aparte slaapkamers met een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden. In de aparte badkamer bevindt zich een ruime inloopdouche, toilet en wastafel. De woonkamer heeft een sfeervol haardje, grote zithoek en een aparte eettafel. De keuken is van alle gemakken voorzien zodat je nergens op mispakt. Het huisje is gelijkvloers, drempelloos en heeft extra ruime deuren. De ruime schuifdeuren bieden doorgang naar je eigen privé terras met tuinmeubels en een parasol. Je hebt uitzicht op de paardenweide of op de pergola binnenplaats.